Teine päev - ohutuspäev

Kuigi esimene päev väsitas kõik päris ära, siis see ei takistanud uuel päeval taas energiline olla. Pärast äratust, mis toimub meil 8.30, hakkasime vaikselt hommikuvõimlemiseks kogunema. Üks grupp on eriti usinalt end juba kokku saanud ja teised kohe nende järel tulemas.

Kui kõik olid tublisti üles saanud, võis alata ühine virgutav hommikuvõimlemine.


Hommikuvõimlemine osutus meeleolukaks ning väga toredaks ühiseks tegevuseks. Pärast korralikku ärkamist oli aeg minna sööma ning siis said juba muud vahvad tegevused alata. Selleks, et aga päev alati kokkuhoidvalt sujuks, teevad õpetajad oma lastega ka grupikallisid. Pildid grupp nr 5 grupikalli.


Ühine energia on kõigil leitud ja meie ohutuspäev saigi alati. Meile tulid külla politseinikud, mõnel isegi teenistuskoer kaasas. Nad tutvustasid meile palju uut ja põnevat. Kõik jaotati väiksematesse gruppidesse ning õppepäev võiski alati.


Õpiti tundma liiklusmärke ja siis mõeldi ka ise uusi märke välja.



Lisaks liiklusmärkidele said lapsed tutvuda kiirabi tööülesannetega, proovida enda lahastada, lasta end vaakumrüüsse panna ja palju muud põnevat.



Laste suured lemmikud olid politseinikega kaasas olnud teenistuskoerad, kes näitasid oma oskusi ning kellele lubati ka paar pai teha.


Pärast lõunasööki ja laagri "vaikset tundi" toimus töö gruppides. Oli aega nii puhkamiseks, teistega mängimiseks, heina riisumiseks, golfi õppimiseks, patside tegemiseks, vahvate toolide meisterdamiseks, teatritükkide ettevalmistamiseks ja palju muud.








Grupp 3 golfi õppimine
.
Kui vaba aeg oli veedetud, kõhud täis, peaproovid õhtuseks kaasajastatud teatrimaratoniks tehtud, siis võisidki suured pidustused alata. Kõik lapsed olid professionaalsed näitlejad, kes võiksid peagi suurtele lavadele juba minna. Kokku olid tulnud printsid, printsessid, kurjad võõrasemad, kolm põrsakest, valgemütsike, kitsetallekesed, kurjad hundid, rapuntsel, seitse pöialpoissi ja kõik muud toredad tegelased. Nalja sai palju ning kõik tulid neile määratud rollidega väga edukad. Meie staarid.

 
 



Päev on jõudnud õhtusse, kuid tänase päeva üks tore osa on veel ühine disko. Teeme käed-jalad soojaks ning näitame oma kõige paremaid tantsuliigutusi. Homme juba uued toimetused.









 


 
 

 

 

 

 

 





Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tutvumispäev

Muusikapäev Getter Jaaniga

Kaotatud asjad