Spordipäev

Neljas päev - SPORDIPÄEV



Hommik algas ilusalt - lapsed ärkasid koos päikesega ja tegid hommikuvõimlemist. 



Enne spordipäeva olid lastel jalanõud valmis minekuks.



Spordipäev algas erinevate teatevõistlustega, alasid oli jooksmisest krabikõnnini, kõik lapsed olid tublid ja lõid aktiivselt kaasa, samas ka lustisid, sest võistlused pakkusid neile nii rõõmu kui ka võistluspinget.



Peale teatevõistluseid oli lastel väike paus, kus nad said ennast registreerida õhtuseks talendijahiks ja selleks ka harjutada. Peale pausi oli söömine, peale mida oli vaikne tund ja siis läksid võistlused edasi. Lastele jagati paberid, millel olid numbrid, kus punktides iga grupp mis järjekorras käima peab. 


Näiteks esimene grupp käis esimesena kummikuviskes, see pakkus lastele järgnevatest võistlustest kõige rohkem lõbu.



Väiksed tüdrukud olid kuulitõukes väga tublid ja saavutasid häid tulemusid.


Alades olid ka vabavisked, mis oli ilmselt laagri poiste lemmikala.



Alades oli veel rahvastepall, kus oli konkurents väga suur, kõik võistkonnad olid tasavägised. 
Jalgpall, lippude varastamine ja disc golf olid samuti alad, mis lastele meeldisid. Oli üks sportlik ja kindlasti kogemusterikas spordipäev, lapsed said proovida alasid, mida võibolla kõik varem polnud proovinud. 

Peale spordivõistlusi oli lastel õhtusöök, peale mida väike ettevalmistusaeg talendijahiks. Kasvatajatele positiivseks üllatuseks oli see, et talendijahis osalejate nimekiri oli väga pikk, lapsed olid üritusest vaimustuses ja tahtsid oma oskused proovile panna. 








Lapsed tantsisid, laulsid, tegid nalja, joonistasid, olid kohal ka pantomiimikud ja mustkunstnikud, lisaks väga paindlikud akropaadid. 

Lisaks väga tublidele lastele tegid laagrikasvatajad üllatusesinemise, mis meeldis lastele väga ja publikust oli peale kahte esitamist kuulda veel "korrata". 


Kuna esinejaid oli palju ja talendijaht kestis kaua, jäi meil ära disko, aga lapsed ei tundnud sellest puudust ja magama mindi väga rõõmsatena. 


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Muusikapäev Getter Jaaniga

Tutvumispäev

Kaotatud asjad